Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, germanul Rolf Buchholz, a aterizat pe aeroportul din Dubai, dar nu i s-a permis intrarea în acest emirat din Golf în care avea programat un spectacol, transmite AFP, citând informaţii din ziarul 'Al-Emarat Al-Youm', transmite Agerpres.

Bărbatul de 53 de ani, care are 453 de piercing-uri pe tot corpul şi două coarne în frunte, a fost respins fără nicio explicaţie de autorităţile aeroportului marelui oraş din Emiratele Arabe Unite, unde ajunsese cu o cursă de la Istanbul.

Un purtător de cuvânt al hotelului la care urma să aibă loc reprezentaţia lui Rolf Buchholz a declarat cotidianului că direcţiunea a făcut încercări pentru a-i obţine germanului 'un permis de intrare în Dubai' , dar a eşuat. Nu a reuşit să afle nici motivele acestei decizii.

Rolf Buchholz a scris însă pe Twitter că autorităţile din emirat îl bănuiau de practicarea vrăjitoriei. 'În sfârşit, am obţinut un răspuns despre cauza pentru care nu pot intra în Dubai; serviciile de imigrare cred că mă ocup cu magia neagră', a susţinut el.

Informaticianul Rolf Buchholz a fost declarat în 2012 drept omul cu cele mai multe piercing-uri din lume şi a fost înscris ca atare în Cartea Recordurilor.


Recent post

Stiri director webSEO RomaniaOnline Marketing Certificat Web Technology Blogsfree web site traffic and promotion Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Bloguri, Bloggeri si Cititori
Ranking medicina-tehnologie.blogspot.ro por Alexa AltaVista - AOL - Google - MSN - Yahoo Sitemap google Sitemap yahoo Sitemap msn

Blog Archive

Un produs Blogger.

Popular Posts

Social

Add to netvibesSubscribe in Bloglines ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Agregar Web - Directorio de websMedicine Blog DirectoryBlogorama - The Blog Directoryblog search directoryTop  blogs Real Estate

Persoane interesate