Fructele sunt pline de vitamine şi te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus. Iată şi cum!

Grapefruitul

Acest fruct este slab în calorii şi conţine vitamina C. Grapefruitul este ideal în curele de slăbire căci ajută metabolismul să ardă mai bine şi mai multe grăsimi. Îl poţi consuma la orice oră din zi.

Avocado

Este unul dintre cele mai bogate fructe bogate în grăsimi, dar este plin de acizi graşi omega 9. Este indicat în alimentaţie dacă îl consumi cu moderaţie.

Lămâia

Are puţine calorii şi este deja intens folosită în multe cure de slăbire. Are şi capacitatea de a detoxifia ficatul, şi deşi este acidă, odată ingerată devine alcalină. La fel ca şi grapefruitul, lămâia ajută metabolismul doar dacă nu o amesteci cu multe linguriţe de zahăr.

Nuca de cocos

Are ceva mai multe calorii faţă de alte fructe, dare ste extrem de bogată în fibre. Ajută la funcţionarea şi sănătatea ficatului, îmbunătăţeşte funcţiile tiroidei. Cel mai indicat mod de a o consuma este raderea pulpei fără niciun alt fel de adaos.

Pepenele

Ideal de consumat vara, în zilele toride. Pepenele este bogat în apă şi slab în carbohidraţi. El ajută şi la detoxifierea organismului.

Perele

Bogate în fibre, perele au mai mulţi carbohidraţi ca alte fructe astfel că sunt indicate spre consum dimineaţa. O pară mia mică are în jur de 85 de calorii, iar una mai mare 135, aşa că nu este recomandat să consummi chiar un kilogram pe pere pe zi, dacă vrei să slăbeşti şi nici nu faci vreun sport.

Fructele de pădure

Sunt bogate în fibre şi sunt antioxidanţi puternici. Îţi vor ţine de foame mai multe ore pe parcursul zilei, faţă de alte fructe.

Potocala

O portocală de mărime medie are gen 60 de calorii. Este hrănitoare şi plănă de vitamine.

Banana

Este bună de consumat dimineaţa, căci conţine fibre multe, ca şi para.

Roşia

Una dintre cele mai bune fructe de consumat când vrei să scapi de kilogramele în plus. Sunt bogate în licopen, antioxidanţi ce ajută la arderea grăsimilor, dar luptă şi împotriva radicalilor liberi.

Recent post

Stiri director webSEO RomaniaOnline Marketing Certificat Web Technology Blogsfree web site traffic and promotion Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Bloguri, Bloggeri si Cititori
Ranking medicina-tehnologie.blogspot.ro por Alexa AltaVista - AOL - Google - MSN - Yahoo Sitemap google Sitemap yahoo Sitemap msn

Blog Archive

Un produs Blogger.

Popular Posts

Social

Add to netvibesSubscribe in Bloglines ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Agregar Web - Directorio de websMedicine Blog DirectoryBlogorama - The Blog Directoryblog search directoryTop  blogs Real Estate

Persoane interesate