Provocarea găleţii cu gheaţă, devenită virală în întreaga lume, a adunat o sumă de 12 ori mai mare faţă de anul trecut - aproximativ 23 de milioane de dolari pentru bolnavii de ALS.

O lume întreagă a intrat în jocul provocării găleţii cu apă - de la oameni simpli până la vedete de talie internaţională şi preşedinţi de stat.
Joaca are ca scop strângerea de fonduri pentru fundaţia americană ALS care ajută bolnavii de scleroză laterală amiotrofică.
Faţă de anul trecut, ALS a strâns o sumă de 12 ori mai mare - aproape 23 de milioane până în prezent.

Steven Spielberg, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Oprah Winfrey, Jon Bon Jovi sunt doar câteva dintre personalităţile care s-au alăturat provocării şi au ajutat la strângerea de fonduri. Leapşa a ajuns şi în România, multe persoane dorind să se alăture acestei cauze.
Provocarea presupune să îţi torni o găleată cu apă cu gheaţă deasupra capului pentru a creşte nivelul de conştientizare şi a lupta împotriva sclerozei laterale amiotrofice (ALS). Persoana provocată are 24 de ore la dispoziţie pentru a o duce la îndeplinire sau să doneze 100 de dolari. Chiar dacă provocarea este dusă la capăt, donaţiile sunt binevenite din partea oricui.

 

Recent post

Stiri director webSEO RomaniaOnline Marketing Certificat Web Technology Blogsfree web site traffic and promotion Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Bloguri, Bloggeri si Cititori
Ranking medicina-tehnologie.blogspot.ro por Alexa AltaVista - AOL - Google - MSN - Yahoo Sitemap google Sitemap yahoo Sitemap msn

Blog Archive

Un produs Blogger.

Popular Posts

Social

Add to netvibesSubscribe in Bloglines ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Agregar Web - Directorio de websMedicine Blog DirectoryBlogorama - The Blog Directoryblog search directoryTop  blogs Real Estate

Persoane interesate